Uudistetut sivumme

Sydänhovi on ollut vuokrattavana nyt noin 6 vuotta. Pikaisen laskutoimituksen mukaan Sydänhovissa on vieraillut hieman yli 100 asiakasta; perheitä, useampia sukupolvia ja/tai kaveriporukoita. Löytyy jo muutamia vakioasiakkaitakin, jotka ovat vierailleet Sydänhovissa tiettynä ajankohtana jo useamman vuoden ajan.

Kiitos kaikille teille! Kiitos myös saadusta palautteesta ja kehitysehdotuksista. Olemme pyrkineet toteuttamaan niitä mahdollisuuksien mukaan. Palaute on edelleenkin tervetullutta, meillä jokaisella on omat tapamme ja tarpeemme, ja ne tuovat esiin näkökulmia, joita ei hoxaa itse ottaa huomioon.

Välillä on hyvä uudistua täällä netissäkin, joten sivujemme ulkoasu on nyt uusittu. Toivottavasti ne palvelevat mahdollisimman kattavasti tietojen ja joustavasti varausten osalta. Viilaamme sivuja vielä käyttökokemusten perusteella.

Yhtenä uudistuksena sivuillemme tulee tämä Blogi-osio, johon on tarkoitus kirjoitella tietoa siitä, mitä Rukalla voi tehdä, kesällä ja talvella. Toivottavasti sen avulla muodostuu parempi kokonaiskuva Ruka-Kuusamon tarjonnasta ja mahdollisuuksista.

Tervetuloa Sydänhoviin!

Jaa

Leave Comment